Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:
 
Rouwbloemen bezorgen

Rouwbloemen bezorgen via Bloemen.net, wij bezorgen overal in Nederland.
Snel, gemakkelijk en een uitgebreid assortiment rouwboeketten en rouwbloemen. U kunt op uw gemak het gehele assortiment van rouwboeketten, sympathy boeketten, grafstukken, rouwstukken en rouwarrangementen bekijken en de rouwbloemen van uw keuze laten bezorgen.

Wilt u bij de aflevergegevens zo volledig mogelijk zijn over o.a. tijdstip van condoleance, begrafenis e/o crematie? Wanneer u beschikt over exacte tijdstippen en telefoonnummers van de rouwcentra, wilt u dit aangeven in het veld 'opmerkingen' op pagina 3 van 3 bij het afronden van uw bestelling? Zelfs het kleinste detail kan van belang zijn om uw bestelling goed en op tijd te laten arriveren. Bij twijfel, belt u ons gerust!


Rouwbloemen; een teken van respect en medeleven
Rouwbloemen laten wij in tijden van verlies bezorgen. Sommige emoties en gevoelens zijn nu eenmaal gemakkelijker op deze manier uit te drukken dan in woorden. Steek uw dierbare of collega een hart onder de riem, laat weten dat u aan hen denkt in deze moeilijke rouwperiode.


Advies welk rouwarrangement te bezorgen
Weet u niet goed welk rouwarrangement u het beste kunt bestellen? Wellicht helpt onze toelichting hierbij. Tevens hebben wij de diverse benamingen bij de soorten genoemd, omdat daar nogal eens verwarring over kan bestaan:
- rouwstuk / grafstuk / rouwbiedermeier bestellen > dit is een rond stuk van veelal diameter 30 a 40cm doorsnede. De bloemen worden gelijkmatig verdeeld over het arrangement. Deze rouwbloemen worden vaak door (verdere) familieleden of vrienden besteld als laatste groet.
- rouwarrangement / rouwtak / graftak > een arrangement van rouwbloemen in een druppelvorm, modern rechte lijnen of ruitvorm. Ook een kistbedekking kunt u als groot rouwarrangement noemen. Deze rouwbloemen worden vaak door directe familieleden of hele goede vrienden besteld als laatste groet & worden eigenlijk altijd op of naast de kist bij de condoleance gelegd.
- rouwboeket / grafboeket > ook sympathy boeket genoemd, dit is een ligboeket. Wordt vaak bij de nabestaanden thuis bezorgd maar kan ook bij het condoleren worden neergelegd. Dit boeket wordt veelal door vrienden die verderaf staan besteld maar ook veelvuldig door bedrijven verstuurd om hun medewerkers die een dierbare verloren hebben te laten weten dat met hen wordt meegeleefd.
- rouwkrans > een rouwkrans wordt veelal tijdens landelijke ceremonies gelegd, wij bezorgen de krans ook nogal eens voor bedrijven bij het verlies van vooraanstaande medewerkers. In Zuid Amerika is het meer een gewoonte een rouwkrans te leggen dan in Nederland.

Bloemen die bij een begrafenis horen
Traditionele rouwbloemen zijn o.a. witte rozen, lelies, anjers en calla's. Wanneer de overledene hier niet van heeft gehouden, kunt u natuurlijk altijd voor andere bloemen kiezen. Vindt u op bloemen.net niet de gewenste kleuren of bloemencombinatie? Belt u ons gerust voor advies en wellicht een op maat gemaakt rouwarrangement.Rouwboeket bezorgen | Rouwhart bezorgen | Rouwstuk bezorgen | Rouwarrangement bezorgen | Rouwkrans bezorgen | Kistbedekking bezorgen of ga direct naar de categorie rouwbloemen om zelf uw keuze te maken.


Kortom Bloemen.net = rouwbloemen bezorgen voor levering in heel Nederland.
Hier treft u onze top 25 van plaatsen waar wij de meeste bezorgopdrachten voor ontvangen voor rouwbloemen.  Natuurlijk bezorgen wij uw rouwbloemen ook in alle andere plaatsen in Nederland.